Outdoor och friluftsprodukter från Vaude.
Hög service, bra priser och snabba leveranser!
Varukorg  
Om oss Kontakt Hjälp/FAQ Köpvillkor

           

BÄRSTOLAR                        

Vaude´s prisade bärstolar är framtagna tillsammans med barn-specialister. Bärstolen erbjuder ett optimalt säte för barnet som kan röra sina ben fritt och utvecklade så att barnen ska ha ergonomiskt rätt böjda ben. Förutom alla tekniska fördelar och fantastiska bärsystem så har man tänkt på flera saker som man är ensam om. Varje steg som tas av bäraren gör så att barnet måste röra sig på ett visst sätt, omedvetet. Barnet kan sova, inga problem, men barnet måste reagera på varje rörelse vilket är utvecklande för dem.

Säkerhetsselen eller säkerhetsbältet kan justeras fullt ut enkelt med en hand.  Barnet sitter säkert medan ni justerar det ni behöver.  Bärstolens sits kan justeras efter barnets storlek.

De större bärstolarna har enkel justering av axelremmarnas längd för att passa bärarens rygglängd, det s.k.  F.L.A.S.H-systemet.

Jolly Comfort och Butterfly Comfort har vunnit flera priser för sina tekniska lösningar och sin unika bärkomfort. Dessa bärstolar är utvecklade för barn upp till och med cirka 3 år eller 20 kg. Även Swing passar barn upp till cirka 20 kg.
Modellerna Teffy, Kenta och Kenta Plus, är samtliga något lättare, och är utvecklade för barn upp till och med cirka 14 kg (cirka 2 år).

Bärsystemen har kraftigt höftbälte rejält tilltagen i svanken där mycket tyngd hamnar. Fullt justerbara remmar.

Vaude bärstolar är bland de bästa och mest prisade bärstolarna på marknaden idag och de erbjuder en rad med tekniska detaljer som ni finner information om under respektive bärstol.

 

Populära produkter
Vaude Puck 10
Vaude Bike Gaiter Long-Damask
Vaude Ayla 6
Vaude Aqua Back Single - Svart
Vaude Mirko - Smartphoneväska

Nya produkter
Vaude Escape Regnhatt
Vaude Bike Socks Short
Vaude Bike Footies
Vaude TH Summer Socks Mid
Vaude TH Summer Socks Short

Reakorg