Outdoor och friluftsprodukter från Vaude.
Hög service, bra priser och snabba leveranser!
Varukorg  
Om oss Kontakt Hjälp/FAQ Köpvillkor

Vaude passar alla!

                      

De flesta av Vaudes ryggsäckar inkluderar regnskydd.
Beskrivning av Vaudes olika bärsystem:

F.L.A.S.H. NT (bergsklättring, vandring och dagsturer)

Det patenterade F.L.A.S.H. NT systemet är enkelt och genialt! Axelremmarnas höjd kan justeras efter just din rygg genom att justera ett band efter storleksmarkeringarna XS/S/M/L/XL.

Ergonomic  (vandring, klättring)

Förformad ryggplatta ger dig god stabilitet, skön bärkomfort och skyddar din rygg på ett bra sätt. Genom sitt unika utseende med kuddar på ryggen som inte absoberar vatten och därför håller din rygg torr. Förstärkt med kudde med anti-glid i ryggslutet för bästa bärkomfort.

En ryggsäck som passar sig i alla miljöer men är framtagen främst för bergsklättring och vandringar i kuperad terräng. Exempel på ryggsäckar som har det här systemet är: Nomic 30 + 5

AEROFLEX (vandring, cykling)

En fantastisk patenterad lösning från Vaude som måste ses och provas. Aeroflex system med nät närmast ryggen ger optimal ventilation. Ryggsäckens packning hålls på distans från din rygg. Med ett enkelt grepp så kan du dra säcken närmare din rygg för ökad stabilitet. En otrolig bärkänsla. Materialet som ligger närmast din rygg är ett kraftigt nätmaterial.

Aeroflex systemet är främst framtagen för motionsutövning såsom cykling, snabbvandring men gör sig precis som Vaude´s övriga sortiment, sig bra i de allra flesta miljöer.

Några exempel av våra ryggsäckar som har det här systemet är: Aracanda 30, Maremma 28, Bike Alpin Air, med flera.

TERGOLIGHT EASY ADJUST (vandring)

Ryggsäcken avsedd och gjord för längre vandringar. Det här bärsystemet är det enklaste bärsystemet på marknaden. Med ett enkelt grepp justerar du ryggsäcken efter din rygglängd din s.k. torso. Du kan till och med justera under gång. Detta gör det möjligt för hela familjen att bära säcken. Med ett förformat 3D höftbälte så garanterar vi att att ni har ryggsäcken med den högsta kvalitén och komfort för längre vandringar.

Tergolight är framtagen och avsedd för längre vandringar.

Exempel på ryggsäckar med Tergolight är: Astra 55+10.

Anatomic NT 

Bärsystemet Anatomic NT med vadderade kuddar på ryggsidan och en platta som gör att packningen inte trycker mot ryggen, ger en stabil last och en kroppsnära passform.

Exempel på ryggsäck med detta bärsystem är skidryggsäcken Daytour 26.

VENT-TEX

VENT-TEX-systemet med en mjuk vadderad kant på var sin sida bak på ryggen ger en bra passform och en väl ventilerad rygg emellan.

Bra tex vid cykling och andra aktiviteter.

Exempel på ryggsäckar med detta system är Bike Alpin Vent och Wizard Vent.

Populära produkter
Vaude Puck 10
Vaude Bike Gaiter Long-Damask
Vaude Ayla 6
Vaude Aqua Back Single - Svart
Vaude Mirko - Smartphoneväska

Nya produkter
Vaude Escape Regnhatt
Vaude Bike Socks Short
Vaude Bike Footies
Vaude TH Summer Socks Mid
Vaude TH Summer Socks Short

Reakorg